Торино. Един от идеолозите и основателите на Европейската Суперлига -

...
Торино. Един от идеолозите и основателите на Европейската Суперлига -
Коментари Харесай

Андреа Аниели: Суперлигата не може да съществува без английските клубове

Торино. Един от идеолозите и създателите на Европейската Суперлига - Андреа Аниели, призна, че планът няма по какъв начин да продължи в отсъствието на шестте клуба от Премиър лийг. Снощи Манчестър Сити, Манчестър Юнайтед, Ливърпул, Челси, Арсенал и Тотнъм се отдръпнаха от Суперлигата, макар че 48 часа преди този момент бяха удостоверили присъединяване си.

Босът на Юве, който бе разгласен и за вицепрезидент на Суперлигата,, бе потърсен от " Ройтерс " с въпроса дали планът към момента може да се осъществя след напускането на шестте британски клуба. Ето и отговора му:

" За да бъда прям и почтен - не. Очевидно казусът не е подобен. Аз обаче оставам уверен в хубостта на този план. Това щеше да бъде най-хубавото съревнование в света, Не мисля, че като цяло нашата промишленост е откровена и надеждна. Няма да споделям от какъв брой клуба ми се обадиха в последните 24 часа, с цел да попитат дали могат да се причислят ", съобщи Аниели, който отхвърли да назове тимовете, които са поискали да се включат, преди британските клубове да оповестят своите решения.

Босът на Юве добави, че натискът на държавното управление на Англия и в частност на премиера Борис Джонсън са се оказали решаващи за смяната на позицията на шестте британски клуба.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР