Тори Браун получила зловещо видео във Фебсук с отвлечената си

...
Тори Браун получила зловещо видео във Фебсук с отвлечената си
Коментари Харесай

Британка получи страховито видео с отвлечената си приятелка. Случилото се след това ще ви остави без думи!

Тори Браун получила злокобно видео във Фебсук с отвлечената си другарка и някогашен модел на Плейбой Анжелика Харт. На ужасяващия запис хубавицата крещяла от смут и не серпантина да моли за избавление. пъкъл кадър се чувал гласът на похитителя. Той заплашвал, че на всеки час Анжелика ще губи по един пръст и изискал 5 000 паунда за свободата й. Малко по-късно обаче размислил и вдигнал сумата на 8 000 паунда, написа „ Мирър”.



Изплашената Тори Браун предала желаната от похитителя сума, само че приятелката й по този начин и не се появила. Малко по-късно се оказало, че Анжелика най-безцеремонно е измамила остарялата си другарка, която в предишното станала жертва на похищение. Сърцераздиеателната сцена, запечатана на видео, предиздвикала Тори да си спомни старите кошмари.



" Никога не съм мислела, че Анжелика може да постъпи с мен по този метод. Тя употребява страховете ми против мен. Удари ме там, където съм най-уязвима. Просто желая да знае каква болежка ми аргументи. Тя няма съвест”, разяснява Тори.



Анжелика и Тори се срещнали през 2004 година. Двете работели като танцьорки в един от питейните заведения на Бирмингам. Тори, която е майка на четири деца, по всевъзможен метод пособия на своята другарка, когато почнали финансовите й проблеми. Тя даже споделила на Анжелика по какъв начин през 2012 година някогашният й другар я отвлякъл, откакто лекарите му сложили диагнозата биополярно разстройство. Безрезервната наивност обаче й изиграла неприятна смешка.

Много скоро тя получила във Facebook известие от чужд, към което било прикрепено страховитото видео с Анжелика. Мъжът заплашил, че на всеки час някогашната моделка ще губи по един пръст и като доказателство за думите си той изпратил подправена фотография с отсечен пръст. След като платила откупа и не видяла приятелката си, Тори алармирала в полицията, която открила, че отвличането е машинация.

Анжелика, която твърди, че това е било просто смешка, е наказана на седем месеца затвор. На стената в стаята й служителите на реда разкрили десетки фотоси на Тори.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР