Топреализаторът на Берое Мартин Камбуров оцени високо представянето на тима

...
Топреализаторът на Берое Мартин Камбуров оцени високо представянето на тима
Коментари Харесай

Камбуров: Надиграхме Левски, вършим прекрасна работа

Топреализаторът на Берое Мартин Камбуров оцени високо представянето на отбора в мача с Левски, като даде позитивна оценка и на цялостното показване на отбора през сезона. Според него, това е максимумът за тима, като малшансът за старозагорци е, че четвъртото място не дава право на бараж.

"Мисля, че през целия мач надиграхме Левски, имахме много повече положения от тях. Дори единствено аз изпуснах две, означих две попадения, изпуснахме още чисти голове. Като цяло заслужена победа на Берое против Левски ", съобщи Камбуров пред DIEMA SPORT.

"И предходната година, и тази тимът приключва добре. Не, че не желаеме да сме трети, само че би трябвало действително да се гледа на нещата. Втора година подред сме четвърти, единственият ни малшанс е, че тим отвън шестицата печели Купата за втора поредна година и не можем да играем баражи по тази причина. "

"Ръководство, треньори си вършим прелестно работата. Да, постоянно може да се желае и още, и още, само че и ние сме хора и приключваме обикновено на четвъртото място. Поздравявам всички сътрудници, дано си починат, да се възстановят и да дойдем с нови сили ", добави ветеранът и оцени попаденията си в мрежата на Левски, с които стана еднолично индивидът с най-вече голове против "сините " в историята.

"Всеки път споделям, че не разделям головете, само че към този момент мисля, че еднолично съм футболистът, отбелязал най-вече голове на Левски. Което е радостно и ще остане в историята, най-малко до момента в който някой различен не ме мине. Разбира се, че се веселя, уповавам се и следващата година да мога да им въвеждам. "

"Подписах контракт, ще имам още една година с Берое. Ще забележим какъв брой ще играя и какъв брой ще оказвам помощ ", показа нападателят, след което поздрави някогашния си клуб Локомотив Пловдив за извоюваната Купа на България.

"Напротив, няма по какъв начин да скърбя за Локомотив Пловдив, че завоюва Купата. Знаете кой съм аз за Локомотив, какво съм постигнал за този клуб. Напротив, веселя се, те бяха заслужилият победител на финала. Говореше се какъв брой Ботев са по-силни, само че видяхме един отличен Локомотив, който зарадва "черно-белия " Пловдив ", приключи Камбуров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР