Тополовград. Параолимпиецът Георги Киряков отново спечели отличието Спортист на годината“

...
Тополовград. Параолимпиецът Георги Киряков отново спечели отличието Спортист на годината“
Коментари Харесай

Хасково: Параолимпиецът Георги Киряков отново спечели отличието „Спортист на годината“ в Тополовград

Тополовград. Параолимпиецът Георги Киряков още веднъж завоюва оценката „ Спортист на годината “ в Тополовград. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . На тържествена гала в града ръководителят на Общинския съвет Васил Сяров връчи Златна купа за най-хубав състезател за 2018 година на параолимпиеца Киряков.Той завоюва два златни медала на Световно зимно предизвикателство на хвърлянията „ Анкона 2018 ” в Италия в дисциплините по мятане на копие и подтикване на гюле.
Община Тополовград отреди за награди на най-хубавите спортисти и две сребърни купи и грамоти за високи спортни достижения. Наградите разгласи водещата Атанаска Михалева.
„ Гордеем се, че и през днешния ден в дребния Тополовград има дух и воля за развиване на спорта. Доказаха го през 2018 година Спортен клуб „ Джудо ” с треньор Мариана Йорданова, Спортен клуб „ Тенис на маса ” с треньор Иван Чинтов, Футболен клуб „ Сакарски състезател – 04 ” с треньор Тенчо Георгиев и Спортен клуб „ Борба ”, сподели Михалева.
Поздравителен адрес от името на кмета на Община Тополовград прочете Красимира Ятакчиева – шеф на отдел „ Хуманитарни и обществени действия ”. Тя благодари на спортистите за това, че разнасят славата на своя град, пожела им висок състезателен дух и още по-големи спортни триумфи.
Община Тополовград награди най-хубавите спортисти още със две сребърни купи и грамоти за високи спортни достижения.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР