Топмоделът Наоми Кембъл не е отправяла оплакване срещу Агенция “Митници

...
Топмоделът Наоми Кембъл не е отправяла оплакване срещу Агенция “Митници
Коментари Харесай

Агенция "Митници" отговори за проверката на Наоми Кембъл

Топмоделът Наоми Кембъл не е отправяла недоволство против Агенция “Митници ” поради инспекцията на багажа й на летище София. Това оповестиха от службата във връзка информацията в британски медии, че хубавицата е била подложена на проверка заради цвета на кожата й. Инцидентът е от средата на май, когато Кембъл пристигна у нас за фотоси, напомня Нова тв.

Вчера английският таблоид, че Наоми е била мощно смутена от отношението към нея на столичната аерогара, което счита, че е подбудено от расизъм. „ Извършена е рутинна инспекция на инцидентен принцип, което е част от отговорностите на митническите чиновници ”, се споделя в изказване на Митниците, както и че в Агенцията „ няма постъпило недоволство от госпожа Кембъл или неин представител ”.

В неделя следобяд от летище София излязоха с изказване, в което се споделя " откровено съжаляваме за отрицателните прекарвания на госпожа Кембъл в София ". Те прецизират, че са започнали цялостна инспекция на случилото се, като щели да прегледат видеозаписите от 19 май и да интервюират чиновниците, с цел да проучат случая изцяло.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР