Топ дизайнерката МЕГЗ демонстрира завидна физическа форма. Амбициозното миньонче качи

...
Топ дизайнерката МЕГЗ демонстрира завидна физическа форма. Амбициозното миньонче качи
Коментари Харесай

МЕГЗ става каскадьорка

Топ дизайнерката МЕГЗ показва забележителна физическа форма. Амбициозното миньонче качи в инстаграма си стори на брат си, в което той прави задно салто.

Каканашева написа и статус “Горда сестра ”. Минута по-късно Мегз качи второ клипче, на което е в голям батут и тя също прави салто, само че предно. Клипчето беше съпроводено със статус “архиви - изучавам се ”. Феновете на дизайнерката останаха изумени, тъй като сходно акробатично осъществяване изисква доста добра физическа форма, за която тя в никакъв случай не е намеквала.

Те побързаха да я похвалят като припомниха някои от паметните ѝ осъществявания в риалити форматите през годините. Като когато още на 22 понесе 36 кг камъни на гърба си в Къртицата и сложи всички мъже в дребния си джоб. Или когато тя единствена не се отхвърли и изпразваше басейна в къщата на Биг Брадър 12 часа, носейки 10 килограмови кофи вода. Когато разруши Дани Златков на бокс, Тсуни на равновесие и сложи връх от 15 минути въртене в центрофуга в ледена вода. Братът на Мегз е каскадьор и някои от почитателите ѝ даже се пошегуваха, че е подготвена да вземе работата му. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР