Тони Димитрова е успяла да влезе в отлична форма и

...
Тони Димитрова е успяла да влезе в отлична форма и
Коментари Харесай

Уникалната диета, с която Тони Димитрова отслабна драстично

Тони Димитрова е съумяла да влезе в отлична форма и е отслабнала фрапантно, а смяната ѝ не остана незабелязана от нейните фенове.

Бургаската певица се е вталила с най-малко десетина кг за последните два месеца, а тайната си за бързо намаляване, до която прибягва постоянно и има автентичен резултат, певицата показа още преди време, написа вестник " Ретро ".

Изпълнителката доверява, че в основата на режима ѝ е приемът на огромно количество течности. Важно е всеки ден да се пият най-малко по 3 литра вода или чай, без захар и подсладители. Може да се употребяват още пресни плодове и зеленчукови сокове, само че не купени от магазина, а изцедени вкъщи.

Режимът на Тони бил с дълготрайност 4 седмици. През първата се хапват картофи - най-много 500 грама, които са разграничени за два приема по 250 грама. Картофите може да бъдат сварени със или без обелките. Могат да бъдат печени, само че без лой.

Между храненията с картофи се хапват и 2 кофички кисело мляко.



Менюто през втората седмица е главно от пилешко месо и салати. Месото би трябвало да бъде филе – без мазнини и кожа. Зеленчуците за салата е належащо да са пресни и да не са обработени термично – задушени, печени. Може да подправите с малко ябълков оцет.



През третата седмица се яде риба - задушена, печена на скара, печена. Не е желателно да бъде маринована, тъй като е много солена.

Последните 4 дни от диетата на Тони Димитрова са свързани с дребен банкет на самун – пълнозърнест. Можете да ядете и леки зеленчукови супи, яхнии, само че без тежки пържени и мазни ястия. Можете да хапнете и късче шоколад, или различен дребен десерт.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР