Томас Кук трупаха огромни задължения, преговаря с китайски инвеститор за

...
Томас Кук трупаха огромни задължения, преговаря с китайски инвеститор за
Коментари Харесай

Николай Данаилов за фалита на Томас Кук: Това е трагедия

" Томас Кук " трупаха големи отговорности, договаря с китайски вложител за финансова инжекция. Всичко беше доста " розово " допреди 5 дни, преди да се стигне до банкрут. Това сподели в Сутрешния блок Николай Данаилов от съдружие " Туризъм ".

" Томас Кук " не е деен с изходящия туризъм в България, само че 300 000 туристи посрещаме у нас, изпратени от тях. Браншът не е получил дължимите средства за миналия сезон, а следващата година няма да посрещнат тези 300 000 души.
Николай Данаилов: Не на смешка това е покруса, която в последните 100 години не познава. Гърция е в потрес, Турция също, България.
Според Данаилов ще се стигне до завишаване на финансовите тласъци и свалянето на цените при директните ни съперници - Гърция, Турция, Египет и Тунис, защото тези пазари са по-големи и нападателни.

По думите му директните ни съперници в туризма завършват на плюс сезона, а ние би трябвало да се фокусираме върху това да използван финансови тласъци към входящите чартъри за летния сезон 2020 година

Николай Данаилов прикани за данъчни облекчения за туристическия отрасъл у нас, предвид на рецесията, подбудена от банкрута на " Томас Кук ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР