Том Мур съвсем скоро ще навърши 100 години, но това

...
Том Мур съвсем скоро ще навърши 100 години, но това
Коментари Харесай

99-годишен ветеран от Втората световна война събра над 6 милиона долара за борба с коронавируса

Том Мур напълно скоро ще навърши 100 години, само че това по никакъв метод не го стопира да реализира своята задача, а точно да спомогне с парични средства за битката с Covid-19. В името на тази своя идея той направи 100 обиколки (или общо 2.5 км) към градината си в графство Бедфордшър дружно с помощната количка, с която се придвижва. 

Предизвикателството е обвързвано с благотворителна самодейност към Националната здравна работа, а сумата от 6 милиона $ ще бъде в голяма помощ за битката с вируса във Англия.

" Благодаря на английското общество от дъното на сърцето си. Кой може да си помисли... Когато си сложих цел от 1000 паунда преди седмица, не съм си и представял, че такава голяма сума може да бъде събрана ", споделя мъжът. 

 

£2 MILLION FOR THE NHS
Well done @captaintommoore who has now raised over £2 million for @NHSCharities smashing his original target of £1k
This is Tom's story #walkwithtompic.twitter.com/f1oLzilBwW
— BBC Breakfast (@BBCBreakfast) April 14, 2020
Том желал да стане строителен инженер, преди да се запише в английската войска по време на Втората международна война. Той служи в Индия, Индонезия и Англия. Дъщеря му Хана Мур споделя, че той прави всекидневни извършения след интервенция на тазобедрената става и тъкмо по тази причина е предложила да взе участие в предизвикването за събиране на средства. 

За да направи задачата по-популярна, внукът на Мур създава Туитър акаунт на дядо си, който към този момент има повече от 48 000 почитатели: " Създадохме профила на 8 април и от този момент дядо ми чете какво се случва в обществената мрежа всеки ден. Той има необикновено възприятие за комизъм, постоянно е положителен и има вяра, че на следващия ден ще е по-добър ден от днешния. Точно това гласи и новият му хаштаг. Цял живот ни е възпитавал по този метод ".


 Джорджо Армани подари близо 1,25 милиона евро на лечебни заведения в Рим и Милано
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР