Том Круз развълнува феновете с изключителното си изпълнение в Топ

...
Том Круз развълнува феновете с изключителното си изпълнение в Топ
Коментари Харесай

Том Круз се сдоби с титлата най-неподходящ ерген в Холивуд

Том Круз развълнува почитателите с изключителното си осъществяване в " Топ Гън: Маверик “ предходната година. Въпреки това 60-годишният артист е разгласен за минимум подобаващия ерген в Холивуд сега, а повода може да изненада почитателите на артиста.

Според информация на „ RadarOnline “ звездата от " Мисията: Невъзможна " сега си търси партньорка. Неговата " контролираща " персона обаче основава проблеми на звездата да се свърже с някой специфичен човек.

" Том би желал да има някого в живота си, само че истината е, че репутацията му просто не е добра. Като цяло сциентологията е отблъскваща за множеството дами и той не може да се откаже от нея. Той е доста предан на нея ", споделя източникът. " За него всяка партньорка е продължение на него - и на имиджа му - тъй че е известно, че той е доста контролиращ - чак до това какви облекла могат да носят, когато са на открито с него ", изяснява информаторът.

За финален път Круз беше сантиментално привързан със звездата на Marvel Хейли Атуел, само че нещата не се развиха добре. Източниците описаха още, че звездата от " На ръба на утрешния ден " в действителност се е постарал нещата с Атуел да се получат.

" Но контролиращите му дейности ѝ пристигнаха допълнително – и тя приключи връзката. Жените го намират за прекомерно преобладаващ и той се трансформира в минимум подобаващия ерген в Холивуд. Това в действителност е отблъскващо. Много дами са си тръгвали едвам след няколко срещи ", споделя източникът. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР