Том Холанд, известен най-вече с образа на Спайдърмен във филмовата

...
Том Холанд, известен най-вече с образа на Спайдърмен във филмовата
Коментари Харесай

Том Холанд си взема едногодишна почивка от Холивуд, последната му роля го е „разбила“

Том Холанд, прочут най-много с облика на Спайдърмен във филмовата галактика на Marvel, играе Дани Съливан в идния сериал на Apple TV+ „ The Crowded Room “. На 27-годишна възраст той е и изпълнителен продуцент на сериала, което бележи доста достижение в кариерата му. Въпреки триумфа, Холанд разкри пред „ Extra “, че предизвикателният план го е „ разрушил “, което го е предиздвикало да предприеме едногодишна отмора, с цел да се възвърне.


" Беше сложен интервал, сигурно ", сподели той пред изданието. В допълнение към навигирането в неразучена прочувствена територия, Том Холанд уточни, че отговорностите му като продуцент са внесли спомагателен стрес. " Сега си взимам една година отмора и това е резултат от това какъв брой мъчно беше това ", добави той.

Том Холанд, който стартира актьорската си кариера през 2006 година, се оказва потънал в непоколебим график, когато поема ролята на Спайдърмен в MCU. Ролята изисква напрегнати фотоси и включва големи рекламни действия и обществени изяви. Освен това присъединяване му в други предизвикателни планове като „ The Crowded Room “ усилва натоварването, като излиза наяве по какъв начин това равнище на активност може да се отрази отрицателно на психологичното му здраве.

Макар че „ The Crowded Room “ очевидно е нанесъл прочувствен удар върху Том Холанд, той донесе и някои позитивни резултати. Миналия месец той показа своята трезвеност от една година и четири месеца, признавайки, че процесът на снимане на сериала по Apple TV+ му е оказал помощ да разпознае персоналните си отключващи фактори. Чрез сериала той изрази устрема си аудиторията да показва по-голяма съпричастност и почитание към тези, които се борят с провокациите на психологичното здраве.

В „ The Crowded Room “ Дани Съливан (Том Холанд) е задържан през лятото на 1979 година поради присъединяване си в пукотевица в Рокфелер център. Невероятен следовател е претрупан със задачата да разплете загадката зад закононарушението, с цел да попречи на действителния причинител да повтори дейностите си. Сериалът е основан на действителните закононарушения на Били Милиган, който е диагностициран с дисоциативно разстройство на личността.

Заедно с Том Холанд в сериала вземат участие Уил Чейс, Лиор Раз, Аманда Сейфрид, Томас Садоски, Сам Вартоломеос, Нуала Клиъри и други Сериалът започва на 9 юни, когато дебютират първите три епизода, последвани от стартирането на останалите седем епизода всеки идващ петък.

Отвъд сериал се чака Том Холанд да се превъплъти в ролята на Питър Паркър в горещо упования " Спайдърмен 4 ". Според IMDB филмът е в предпродукция и към момента не е несъмнено дали едногодишната отмора на Холанд ще наруши графика или развиването на плана. Подробностите към сюжета на кино лентата се пазят в загадка и към този момент няма доказана дата на излизане.

По-нататък Том Холанд е зает и с основната роля в иден и неозаглавен биографичен филм за Фред Астер. Той би трябвало да вдъхне живот на именития американски артист, танцьор и артист, прочут с новаторската си хореография и грациозните си танцови придвижвания в музикалния спектакъл. Пол Кинг ще режисира кино лентата по сюжет на Лий Хол и Мика Шрафт. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР