Том Брейди отново ще играе! Звездата на американския футбол обяви,

...
Том Брейди отново ще играе! Звездата на американския футбол обяви,
Коментари Харесай

Том Брейди обяви, че се завръща в игра


Том Брейди още веднъж ще играе! Звездата на американския футбол разгласи, че е преосмислил пенсионирането си и ще се завърне за най-малко още един сезон.

Само 41 дни, откакто сякаш дефинитивно сподели " Край! ", 7-кратният първенец на Националната лига по американски футбол (NFL) очевидно е размислил.
View this post on Instagram




" През тези два месеца осъзнах, че мястото ми е на терена, а не на трибуните. Този миг ще пристигна един ден, само че не в този момент. Обичам съотборниците си, фамилията си, което ме поддържа. Завръщам се за 23-ия си сезон ", написа Брейди в обществените мрежи.

Само преди няколко седмици 44-годишният футболист разгласи, че избира да посвети повече време на своята половинка - модела Жизел Бюндхен и трите им деца.



Брейди очевидно не може да свикне с мисълта, че ще загърби славната си кариера. Той е считан за най-успешния състезател в историята на NFL. Кариерата му стартира през 2000 година, когато беше определен под номер 199 в драфта. 20 години прекара в " Ню Инглънд Пейтриътс " - от 2000 до 2019 година, като завоюва 6 трофеи. През 2020-а подписа с " Тампа Бей Бъканиърс " и още в първия си сезон извежда отбора до трофея " Винс Ломбарди ".

Снимка: Reuters


Срещу името му са записани редица върхове: за най-вече подавания (7263), опити за пасове (11 317), ярдове (84 520), тъчдаун пасове (624), мачове като титуляр (316), победи на куотърбек (243), номинации за мача на звездите (15) и общо мачове в " Супербоул " (11).

Снимка: Reuters


За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР