Току-що чухме поредните лъжи. Цял ден министър-председателят лъже, сега и

...
Току-що чухме поредните лъжи. Цял ден министър-председателят лъже, сега и
Коментари Харесай

Балабанов срина Нинова: Като Петков лъжете! За вас е животоспасяващо да останете в коалицията

„ Току-що чухме следващите неистини. Цял ден министър-председателят лъже, в този момент и госпожа Нинова излъга. Г-жо Нинова какво казахте доскоро, че ние не сме подкрепили актуализацията на бюджета. Това ли казахте? Ние подкрепихме актуализацията на бюджета, ще я подкрепим и на второ четене. Спрете да лъжете хората, апелирам Ви се. Може би За Вас е животоспасяващо да останете в тази коалиция, само че когато говорите с обстоятелства истината, дано да ги признаваме такива, каквито са. Защото доста добре знаем по какъв начин са протичали съдружните препоръки, каква е истината и какви са позициите ни. Цял ден министър-председателят лъже, че като част от мафията сме желали да взривим едно министерство и да откраднем едни милиарди, ами че господин Гроздан Караджов го взриви с обстоятелства и с истината. Така че, разграничете се от лъжците и постъпете практично “. Това съобщи от парламентарната естрада депутатът от Има Такъв Народ Станислав Балабанов в отговор на вицепремиера и министър на стопанската система Корнелия Нинова.

Тя от своя страна не остана длъжна:

„ Уважаеми господин Балабанов, диференцирам се само от пошлия метод, по който си поддържате връзка в последно време – с персоналните смс-и, с диалозите, с персоналните нападки, с епитетите, които си лепите. От това се диференцирам изрично и няма метод да ме вкарате в този разговор “.

По отношение на бюджета тя сподели следното:

„ Уважаеми сътрудници от „ ИТН “, Вие в комисията се въздържахте да гласувате бюджета, а обществено заявихте, „ ще подкрепим обществените ограничения, само че няма да подкрепим другите. Нали знаете, че в случай че подкрепите пенсиите, а не подкрепите другите ограничения, няма от кое място да дойдат парите за пенсии. Така че тези тълкования „ но ние подкрепихме, но в действителност единствено обществените без другите “, значат липса на поддръжка. Или заявяваш чисто и ясно – „ това е бюджет и ще го подкрепим или шикалкавиш „ ще поддържа обществените, с цел да заблудим хората, но другите няма “. Така обществените ограничения в никакъв случай няма да влязат “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР