Тодор Тагарев е абсолютно неподходящ за министър на отбраната. Това

...
Тодор Тагарев е абсолютно неподходящ за министър на отбраната. Това
Коментари Харесай

Нинова: Тагарев е абсолютно неподходящ за министър! ГЕРБ да натиснат копчето за падане на кабинета!

" Тодор Тагарев е безусловно несъответствуващ за министър на защитата ". Това съобщи водачът на БСП Корнелия Нинова от парламентарната естрада по време на парламентарните дебати в Народното събрание във връзка с втория избор на недоверие към кабинета за несправяне на държавното управление в бранш " Отбрана и сигурност ", който е импортиран от " Българска социалистическа партия за България ", с подписите на " Възраждане " и " ИТН ".

Нинова отговори на министъра на защитата, който уточни, че има политически сили, които са си служили с дезинформационна акция, която е довела до отлив на курсанти.

" Днес разбрах, че с едно изявление срещу войната в Украйна, за прекъсване на огъня и за търсене на мирни договаряния за неутралитет на България във връзка с войната в Украйна, съм станала лична причина за некомплекта в българската войска. Изказване, направено през юни 2023г. за некомплект, който съществува от най-малко 15 години. Това звучи като анекдот и то е анекдот ", уточни тя. 

 

" Нося отговорност за това Тагарев да не е министър на защитата на България в държавното управление на Кирил Петков. ГЕРБ през днешния ден би трябвало да натиснат копчето за рухване на този кабинет ", изясни още тя.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР