Тодор Чалъков, по известен като Тошо Куката отново привлече медийното

...
Тодор Чалъков, по известен като Тошо Куката отново привлече медийното
Коментари Харесай

Тошо Куката получавал заплахи за убийство и бил рекетиран, делото за клипа в мола с фалстарт

Тодор Чалъков, по прочут като Тошо Куката още веднъж притегли медийното внимание към себе си, публикувайки в обществените мрежи скандални изказвания по какъв начин е изнудван и получава закани за ликвидиране. Пред TrafficNews той описа, че се усеща заплашен и се тормози за живота си, като изпрати видео клип на който се вижда по какъв начин мъж с име Христо Киряков му насочва обръщение за саморазправя във очевидно нетрезво положение. По думите му това не е единствения клип с който разполага, по отношение на желанията на въпросния мъж към него.
Прочетете още
„ Ако те видя още веднъж в Пловдив ти приключваш с твоя живот ”, приказва Киряков в клипа. После прибавя, че макар, че е под влияние на алкохол и опиати му споделя съществено, че ще го убие, като даже ще има оправдание, с цел да не го свържат с него.

По думите на Куката въпросният Киряков, или както му викат Киряка, не за първи път го заплашва, като през последните месеци се е опитал да го изнудва за пари и даже е развалил колата му. Заплахите идват в миг, в който Тошо Куката е обвиняем дружно с Даниел Йорданов – Емили Тротинетката и Петко Караилиев – Чеченеца, поради скандалния клип в пловдивски мол, при който развеждат на каишка Денислав, за който се твърди, че е със специфични просветителни нужда.



Относно изнудването и заканите за ликвидиране Тошо Куката описа пред медията ни, че при започване на седмицата е сезирал полицията и прокуратурата и се надява да бъдат подхванати дейности от тяхна страна, преди въпросният човек да му навреди по някакъв метод.

Междувременно тази седмица трябваше да се организира и разпоредително съвещание в Пловдивския областен съд по делото за скандалния клип в мола. То обаче пропадна, поради служебна ангажираност на един от юристите на обвинените. Това стана причина за второ следващо отсрочване на делото против инфлуенсърите. Следващото опит да бъдя даден старт на процеса ще е на 17 октомври.

Припомняме, че още на първото съвещание Тик Ток звездите обявиха, че не се усещат отговорни и няма да признаят виновността си за закононарушението в което са упрекнати.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР