Точно преди 30 години най-великият български футболист Христо Стоичков и

...
Точно преди 30 години най-великият български футболист Христо Стоичков и
Коментари Харесай

Пльосна ли Стоичков потните си гащи в скута на Елизабет II?

Точно преди 30 години най-великият български футболист Христо Стоичков и Барселона завоюваха Купата на европейските първенци. Ицо бе с главен принос за триумфа – титуляр и създател на четири гола в конкуренцията. На финала против Сампдория (1:0), Камата е още веднъж измежду най-хубавите. Шедьовърът му обаче е непокътнат за формалната гала.

При награждаването на стадион „ Уембли ” Стоичков стори нещо, които нито един футболист не си е разрешавал до този ден. Когато взе голямата купа, той пльосна потните си гащета върху парапета на ложите, а зад него с невярващи погледи зяпаха представителите на британското кралско семейство.

Тази преживелица породи неумиращия мит, че Ицо надали не е седнал в скута на Нейно величество Елизабет II. Хиляди ентусиасти се кълнат, че чудесно си спомнят този миг. Истината обаче е малко по-прозаична - починалата кралица не участва на мача. Там фактически обаче има десетина представители на кралската фамилия. А дамата с розово костюмче, която ужасено гледа косматите задни елементи на Камата, е Катрин - Дукесата на Кент.

Сигурни сме, че в случай че Елизабет беше отишла на мача, това нямаше да спре нашенеца да отпразнува купата както единствено той си знае. Мигът, в който Ицо сяда върху парапета, е на 5 минута и 42 секунда от видеото. 

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР