Точно два месеца след като беше отворена за движение отсечката

...
Точно два месеца след като беше отворена за движение отсечката
Коментари Харесай

Два месеца след пускане на участък от "Дондуков" се наложи пренареждане на паветата

Точно два месеца откакто беше отворена за придвижване правата от столичния бул. " Дондуков " сред улиците " Бачо Киро " и " Будапеща " е почнало пренареждане на паветата, заяви Би Ти Ви. Причината е, че основата не е била добре готова и каменните блокчета са се разместили.

От общината желаеха при ремонта на бул. " Дондуков " паветата да бъдат сменени с асфалт. От министерството на културата обаче не разрешиха с аргумента, че те са декларирани като монумент на културата с предварителна категория " локално значение ".

Подмяна на настилката беше позволено за сектора сред между " Г.С Раковски " и бул. " Васил Левски ", който тече сега и би трябвало да завърши до 20 ноември.

Междувременно през седмицата трима общински съветници желаеха преустановяване на контракта на строителната компания " Трейс груп холд " за ремонта на бул. " Княз Александър Дондуков " поради некачественото му осъществяване.

В началото на предишния месец шефът на общинската компания " Софинвест ", която упражнява строителния контрол на ремонта на бул. " Княз Александър Дондуков " разгласи, че " няма по-гладък паваж в София " от този на " Дондуков ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР