Точно 6 месеца. Толкова измина откакто защитникът Анте Блажевич за

...
Точно 6 месеца. Толкова измина откакто защитникът Анте Блажевич за
Коментари Харесай

Скъпият костелив орех на Левски

Точно 6 месеца. Толкова измина откогато бранителят Анте Блажевич за последно игра за Левски.

В началото на юли хърватинът бе изваден от главната група, само че продължава да тренира самостоятелно и надлежно за взима заплата по контракта си.

Десният бек бе притеглен през май 2022 година и парафира за две години. Треньорът Станимир Стоилов обаче регистрира като неточност привличането му и откакто остана отчаян от него през лятната подготовка и един формален мач, реши да не разчита повече на него. Блажевич игра единствено на старта на полусезона, при загубата от ФК ЦСКА 1948, след което на негово място бе притеглен Жереми Петрис.
 Анте Блажевич не се предава - към момента държи в шах Левски
Анте Блажевич не се предава - към момента държи в шах Левски

Иска си всички пари

Всички на " Герена " чакаха бърза разлъка със зашитника, само че хърватинът се оказа много твърдоглав. Бранителят изрично отхвърля да си тръгне, без да получи всичките си заплати по контракта.

Според непотвърдена информация, юношата на Хайдук (Сплит) получава към 9 000 лв., което значи, че от Левски би трябвало да са дали над 50 000 лв. досега за играча, който даже не тренира с главната група. За да се разделят с него обаче би трябвало да дадат към 150 000 лв..

" Сините " и преди са имали играчи, които отхвърлят да разтрогнат договорите си. Ситуацията с тях обаче се е развивала много по-бързо и те са си тръгвали без толкоз доста твърдоглавие.

Анте Блажевич обаче се оказа костелив орех за Левски, който коства много. Инатливият хърватин продължава да упорства, а краят на сагата наподобява все по-илюзорен.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР