Точно 1200 привърженици на “Левски” ще тръгнат на поход към

...
Точно 1200 привърженици на “Левски” ще тръгнат на поход към
Коментари Харесай

„Син“ десант към Лихтенщайн

Точно 1200 последователи на “Левски” ще тръгнат на поход към Лихтенщайн. В локалния град Вадуц “сините” ще започват новия сезон с мач против едноименния отбор. Двубоят е от първия квалификационен кръг на Лига Европа. “Вадуц” семейства на 11 юли на скромния си стадион “Райнпарк”. Съоръжението е с малко над 7 000 места, 5873 от които седящи. Ако котата от 1200 билета за последователите на “Левски” бъде продадена, то “сините” ще се радват на гореща поддръжка от трибуните в Лихтенщайн.

А град Вадуц се намира на 1500 км от София или близо 17 часа път с автомобил. Именно поради това от “Герена” предложиха на своите почитатели и различен вид – пътешестване с чартърния полет на тима.

До дуела в Лихтенщайн обаче “Левски” би трябвало да се приготви по най-хубавия метод, с цел да зарадва своите ентусиасти. “Сините” изгубиха с 1:2 последната си инспекция, която бе против столичния “Септември”.

“Резултатите в контролните мачове не ме интересуват – сподели Делио Роси, треньор на “Левски”. – Важното беше да видя момчетата, която по-малко получаваха късмет за игра през предишния сезон, както и няколко млади гении. Какво да ви кажа, не са подготвени, само че това към този момент го знаех. За нови играчи питайте шефовете.”

Следващата контрола на “Левски” е против “Монтана” на 3 юли.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР