Точката за "Истанбулската конвенция" слага лъжица катран в резолюцията на

...
Точката за "Истанбулската конвенция" слага лъжица катран в резолюцията на
Коментари Харесай

Филип Попов посочи може ли да има коалиция между БСП и "Да, България"

Точката за "Истанбулската спогодба " поставя лъжица катран в резолюцията на Екологичен потенциал. В останалата си част обаче тя покрива действителни неща. Това сподели пред "Офанзива с Любо Огнянов " по Канал 3 Филип Попов - секретар на ПГ на Българска социалистическа партия. Резолюцията се гласоподава в нейната целокупност накарая. Но когато се гласоподават точките поотделно евродепутатите на Българска социалистическа партия гласоподават "въздържал се ".

Попов още веднъж сподели, че има решение на Националния съвет във връзка с "Истанбулската спогодба ", като препотвърди, че Българска социалистическа партия не е съгласна и с точката за активността на ОМО Илинден.

За желаната оставка на Цвета Караянчева попов сподели, че като ръководител на Народно събрание тя не може да си разреши езика, който си разрешава, а би трябвало да пази достолепието на конституционния модел.

Филип Попов изрази неодобрение, че законопроекти на Българска социалистическа партия отлежават с години и напомни, че министър председателят не се е явявал в Народното събрание от година и по този начин Народно събрание не осъществявало надзор.

За съдружната политика на партията и "Демократична България " той сподели, че коалиция ще вършат с обединения, които са близки до тяхната визия и стратегия, по тази причина не вижда по какъв начин биха управлявали с "Демократична България ".

По отношение на доклада на Главния прокурор Иван Гешев, той съобщи, че не е удовлетворен от отговорите, тъй като не са получили съответни отговорите. Попов обаче акцентира, че е удовлетворен от дейностите на прокуратурата във връзка с Васил Божков.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР