То се говореше за тази сватба, все едно принцът на

...
То се говореше за тази сватба, все едно принцът на
Коментари Харесай

Прегази го като валяк!! Бившата годеница на Лоренцо: Дори визуално не приличаш на мъж, не ставаш за нищо!

То се говореше за тази женитба, все едно принцът на Англия ще се дами. Софи Маринова бе по този начин въодушевена, че не спираше да се хвали с детайлности, само че май " урочаса " работата, без да желае. Днес е ясно освен, че брак сред нейния Лоренцо и обичаната му Мария няма да има, само че и че двамата са се смразили тотално.

Хубавата Мария, която е гадже на синковеца Софкин още от учебно заведение, не може да го гледа и на фотография, като безусловно го размазва пред техните познати. Защо ли?! Защото Лоренцо я заряза като се отхвърли от сватбата - бил млад. Това споделил и на майка си, която персонално съобщи думите му.

" Щеше ми се да се вземат, с цел да се стегне малко, да стане по-отговорен, а за какво не и татко, само че... това си е негово решение и аз единствено мога да го поддържам. Мария доста си я обичах, само че каквато и снаха да ми докара в бъдеще, ще я приема - в случай че ще да е по-голяма, да има свои деца, ще се съглася ", споделя Софито.

За разлика от нея обаче, Мария е гневна и омерзена от подлостта на досегашния си избраник. Тя го смазала с думите, че даже външно не наподобява на мъж, камо ли като темперамент и че в случай че продължава с същия дух, ще стане просто следващата пачавра и несретник.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Мария Софи Маринова Лоренцо сватба годеник Лоренцо и Мария Софка
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР