То разполага с информация, че големи пехотни части на беларуската

...
То разполага с информация, че големи пехотни части на беларуската
Коментари Харесай

Британското разузнаване: Русия преувеличава заплахата от ученията в Беларус

То разполага с информация, че огромни пехотни елементи на беларуската войска са напуснали гарнизоните си, с цел да стартират учения, което се допуска, че е част от постоянния зимен цъкъл на военни учения.

От министерството на защитата обаче акцентират, че Русия се пробва „ да раздува “ мащаба на тези учения, с цел да отклони вниманието на украинското командване от концепцията да трансферира елементи в Източна Украйна за присъединяване в боевете в региона на Донбас.

Властите на Беларус към този момент станаха пострадали на наказания на Лондон за това, че позволиха от тяхна територия навлизане на съветски войски в Украйна. Бившият английски дипломат в Русия сър Андрю Ууд съобщи тази заран за Скай нюз, че счита, че Кремъл е изгубил повече бойци до момента в Украйна, в сравнение с за цялата война в Афганистан.

Междувременно английският министър председател Борис Джонсън през днешния ден е хазаин в Лондон на японския му сътрудник Фумио Кишида. Двамата ще се опитат да договорят ново партньорство в региона на защитата, което ще разреши на английски и японски войски да бъдат разполагани дружно за образование, военни учения и справяне с бедствия.

Ще бъдат разисквани и нови ограничения за оказване на напън върху Русия. Британците също така ще провиснал в допълнение 45 милиона паунда за подкрепяне на уязвими групи хора в Украйна и по границите й.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР