Си Цзинпин заяви, че позицията на Китай остава непроменена -

...
Си Цзинпин заяви, че позицията на Китай остава непроменена -
Коментари Харесай

Си Цзипин към Путин: Правилната посока е намирането на политичес...

Си Цзинпин съобщи, че позицията на Китай остава непроменена - допустимо най-скорошно преустановяване на бойните дейности, съблюдаване на суверенитета и териториалната целокупност на всички страни и вземане предвид с изискванията за сигурността на всички:

 

" Единодушни сме, че вярната посока е намирането на политическо решение на украинската рецесия. Китай е за допустимо най скорошно възобновяване на мира и стабилността на Европейския континент и ще играе градивна роля до дъно. Шон тан чуй ме ", сподели Цзинпин.

 

" Признателни сме на нашите китайски другари и сътрудници за самодейностите им за решение на този проблем ", сподели съветският президент.

 

Путин от своя страна поддържа Си в битката със Съединените щати за превъзходство в Азиатско-тихоокеанския район, заявявайки, че затворените военни съюзи там са нездравословни.

 

В изказването си съветският и китайският водач оповестиха, че дружно ще бранят правилата на справедливостта и демокрацията и международния ред, отразяващ многополюсните действителности. И подлагат на критика Съединените щати за нарушение на стратегическия нуклеарен баланс и за глобализиране на противоракетната им защита.

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР