То не бяха плюнки, то не беше злоба, че любовта

...
То не бяха плюнки, то не беше злоба, че любовта
Коментари Харесай

Затвориха устата на злобарите: Ани Салич и Сотир Цацаров с тузарски меден месец

То не бяха плюнки, то не беше завист, че любовта на Ани Салич и Сотир Цацаров е свършила

След като стана ясно, че новинарката и някогашният основен държавен прокурор са двойка и заживяха под един покрив, клюките не секнаха.

Понеже водещата дълго време не разгласява общи фотоси със Сотир Цацаров, тирадата стартира. С огън  и жупел заляха Салич и предостатъчно потриваха ръце злобарите, че и тази обич е „ отишла в канала “.

Само че не познаха. Като улегнали и зрели хора Ани Салич и Сотир Цацаров взеха решение да не разгласяват всеки момент от персоналния си живот в мрежата.

И в точния миг Ани Салич ги изненада и накара дребните душици да се свият от тъга, че двамата са дружно, обичат се и са още двойка. А пръстенът, който лъсна на ръката на журналистката загатна, че евентуално са минали скрито и под венчило.

Като гръм от ясно небе, за някои, пристигна информацията на самата Ани Салич, която пусна в нета. От нея стана ясно, че двамата със Сотир пътуват и даже са си спретнали спонтанен меден месец.

А дестинацията е Испания и Португалия, посочи Ани.

" От Фаро и от Севиля, чак до София и отвъд... Поздрави за вас от нас - Ани и Сотир ",написа на профила си Ани Салич, като гарнира с няколко красиви фотоси от пътешествието им.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Ани Салич Сотир Цацаров меден месец Испания Португалия Ани Салич и Сотир Цацаров
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР