Тийнейджърка от Варна преживя най-големия си кошмар на Младежкия хълм

...
Тийнейджърка от Варна преживя най-големия си кошмар на Младежкия хълм
Коментари Харесай

Изгавриха се с тийнейджърка на Младежкия хълм в Пловдив

Тийнейджърка от Варна претърпя най-големия си призрачен сън на Младежкия рид в Пловдив, научи " Марица " от свои източници. Момичето, което е на възраст 15-16 години, пристигнало в града под тепетата поради фестивала Shake That Хълм и за първа среща с юноша.  Историята стартира към две седмици по-рано. Тогава момичето стартира интензивно да си написа в обществените мрежи с почитател. Двамата си разменят похвали, харесват си и вземат решение да се срещнат. Мястото на срещата е Младежкия рид, в петък, когато стартира тридневния фестивал. Тийнейджърката хваща влака от Варна за Пловдив. През цялото време поддържа връзка с новия си любим. 

Срещат се онлайн, срещат се публично, като момичето към този момент е влюбено. Младежът обаче е довел със себе си мъжка компания. Предлага на младата варненка да пият алкохол. След като взимат пиво и обикалят зоната на фестивала, пловдивчанинът желае компанията да се изолира от шума и навалицата. Така навлизат във вътрешността към Младежкия рид. Спират се насаме място, където рядко минават хора, изключително нощно време. Тогава момчетата оферират на гостенката опиати. Тя към този момент е под въздействие на алкохола и не се постанова да бъде убеждавана. В последна сметка момичето от Варна е доведено до беззащитност. Компанията я зарязва пияна и друсана на хълма и си потегля. 

Около два часа по-късно инцидентен минувач вижда тийнейджърката да лежи в тревата в безсъзнание. Веднага се обажда за кола за спешна помощ. След минути медиците поемат момичето и я карат до болничното заведение. Там положението й е нормализирано. По първична информация родителите са нямали и разбиране за уговорената среща на щерка си и за проектите й в Пловдив. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР