Тийнейджъри на 14-годишна възраст се пристрастяват към кетамина и рискуват

...
Тийнейджъри на 14-годишна възраст се пристрастяват към кетамина и рискуват
Коментари Харесай

Тийнейджъри, които рискуват да боледуват през целия си живот, тъй като употребата на „дроги, които струват живота“ ракети по улиците

Тийнейджъри на 14-годишна възраст се пристрастяват към кетамина и рискуват да опустошат здравето си - както един някогашен консуматор сподели на Mirror за трайни вреди породени на тялото й от евтините празненство опиати.

Твърди се, че младежите се обръщат към празненство дрогата от клас Б, с цел да се оправят с „ отчаянието на психологичното заболяване “, само че в най-лошите случаи развиват тежки зависимости, които значи, че към този момент нямат функциониращи пикочни мехури. Веществото, изобретено като успокоително за коне, в този момент даже се назовава „ опиат за цената на живота “, защото постоянно е по-евтино за закупуване от алкохола.

Според последните държавни данни използването на кетамин има повече се е удвоил в Англия и Уелс от 2016 година насам. Сред хората под 25 години се е нараснал повече от три пъти.

Пастор Мик Флеминг управлява Church on the Street, благотворителна организация и публичен център, основан в Бърнли. Една част от работата му е надзорът на плана Exodus, 12-седмична стратегия за възс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР