Тийнейджър, който беше част от екип, който изстреля няколко куршума

...
Тийнейджър, който беше част от екип, който изстреля няколко куршума
Коментари Харесай

Затворен тийнейджър се нахвърли срещу съдия, като го нарече „дебел обикновен“ след изстрели в дома на семейството

Тийнейджър, който беше част от екип, който изстреля няколко патрона в дом, до момента в който майка и наследник спяха вътре назова един арбитър „ пълен простак “, до момента в който го водеха към килиите.

Рийс Мартин и Антъни Милтън, и двамата на 19 години, отприщиха залп от изстрели в фамилния дом в Уест Дарби като част от продължаващо " вендета ". Съобщава се на Кралския съд на Ливърпул, че обитателката Джоан Маклийн е била събудена към 8:15 сутринта на 19 октомври предходната година от два удара и строшаване на стъкло. Осъзнавайки, че по дома й се стреля, тя извикала на сина си да остане в стаята си, преди кола да избяга. В къщата са открити няколко патрона и след следствие Мартин и Милтън са задържани, заяви Liverpool Echo.

Лий Бонър, прокурор, сподели: „ Това явно беше авансово премислена и планувана офанзива против дома на семейство Маклийн. Няколко изстрела бяха създадени в населяван жилищен адрес, където жител беше в леглото в стая, в която беше стреляно. огнестрелно оръжие и владеене на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР