Тинко Гарев - един от лейтенантите и най-близките приятели на

...
Тинко Гарев - един от лейтенантите и най-близките приятели на
Коментари Харесай

Лейтенант на Брендо ще лежи 15 години

Тинко Гарев - един от лейтенантите и най-близките другари на Брендо, беше наказан от Териториалния съд в Милано за присъединяване в проведена наркогрупа.

Човекът на Евелин Банев-Брендо от аферата “Кокаинови крале " ще излежи 15-годишната си присъда, постановена от италиански съд, в България.

На 31 октомври Пловдивският апелативен съд удостовери със свое решение определението на Окръжен съд – Стара Загора, с което е призната за осъществяване в България 15-годишна присъда отнемане от независимост, постановена от Териториалния съд в Милано по отношение на 47-годишния българин Тинко Гарев. Той е наказан за присъединяване в проведена незаконна група и трафик на наркотични субстанции, написа " Ретро ". Гарев е приет за отговорен за присъединяване в канал за трафик на кокаин от Южна Америка.

Арестуваният хасковлия Тинко Гарев в действителност е бил връзката с италианеца Антонио Мелато, който дава отговор за вноса и логистиката на опиатите. Твърди се, че негова първа братовчедка е известната журналистка Диана Найденова.

Друг братовчед на Диана и Тинко - Кръстьо Гарев, е арестуван пък в Аржентина с един милион $ “в джоба ". На въпроса какви са тези пари той дал отговор пред служителите на реда, че е изпратен да купува футболисти. Разследването против Кръстьо траяло в Италия, където аржентинската полиция го екстрадира, защото на Апенините го издирвали за трафик на дами и за разпространяване на опиати. Докато е в Хасково, той попада под обстрела на убийци, до момента в който се вози в колата на друга митична хасковска фигура от подземния свят – Къци Маймуната, само че и двамата оцеляват като по знамение.

Братовчед му Тинко Гарев живее в София от към 6 години. В Хасково се развежда с първата си брачна половинка Зоя, от която има едно дете. В столицата се дами за повторно и му се раждат две дечица. В Хасково продължава да живее татко му, който от дълги години е неизменим правосъден заседател в Районния съд по наказателните каузи. Твърди се за фамилна връзка и с някогашния правосъден министър Младен Червеняков.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР