По повод Деня на детето и месец юни, Община Варна

...
По повод Деня на детето и месец юни, Община Варна
Коментари Харесай

С концерт бяха зарадвани деца от уязвими групи във Варна

По мотив Деня на детето и месец юни, Община Варна провежда концерт за деца, ползващи обществени услуги. Тържеството, което мина под мотото " Всяко дете има значение. Детски права, човешки права “ се организира през днешния ден в Юнашкия салон в града.

В програмата бяха включени музикални осъществявания на деца, ползващи обществени услуги. Техни посетители бяха други 80 деца от най-уязвимите групи, също ползващи разнообразни обществени услуги, както и ученици на Общинския детски комплекс в града.

Детският празник се провежда по самодейност на заместник-кмета по обществени действия и ръководител на Комисията на детето Снежана Апостолова. Изборът на надпис не е инцидентен. Той е обвързван с разбирането, че единствено с общи старания можем да дадем шир на всяко дете, да го насърчим да споделя, да има позиция и да потърси поддръжка, изясни заместник-кметът.

За всички участници и специфичните посетители на празника бяха обезпечени дребни дарове. Съорганизатори на събитието са Държавна организация за протекция на детето. По време на празника, специфичен " плейбек спектакъл “, в игрова форма срещна децата с техните права.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР