ТикТок звезда сподели, че била арестувана на американско летище с

...
ТикТок звезда сподели, че била арестувана на американско летище с
Коментари Харесай

Задържаха ТикТок звезда на летище заради красотата ѝ

ТикТок звезда показа, че била задържана на американско летище с приятелката си. По думите ѝ контролните чиновници отбелязали, че двете били прекомерно красиви и ги помислили за стриптизьорки. Те останали под контрол към пет часа, преди да бъдат освободени. 
                             

Австралийската инфлуенсърка Микаела Теста, която има 2,2 милиона фенове в ТикТок, наскоро сподели видео, обясняващо какво се е случило с нея на Международното летище в Лос Анджелис. Тя твърди, че служителите на аеропорта заподозрели, че тя и приятелката ѝ Тринити са стриптизьорки. 

 
                             

„ Тринити, с нейните красиви, удължени мигли и сочни устни изглеждаше прекомерно секси за пред американските управляващи и аз се досетих какво ще стане. Знаех, само че не споделих нищо. Човекът от митницата попита за първи път ли сме в Ел Ей? Тя сподели „ да “. „ Имате ли противоположен полет? “ „ Не “, споделя Микаела. 

След това служителят изпратил двете млади дами в зоната за задържане. Това, по думите на инфлуенсърката, се случвало постоянно с девойки от Австралия.

„ Имам доста австралийски приятелки, които са прекарали дни в тази стая за задържане. Подозирали ги в противозаконна активност поради това, че просто слагали по-силен грим, и са ги карали просто „ да кажат истината “. За благополучие нас не ни върнаха вкъщи ", споделя Микаела. 
                             

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР