Тихонова бе представена като заместник-директор на Института по математически изследвания

...
Тихонова бе представена като заместник-директор на Института по математически изследвания
Коментари Харесай

Няма Да Повярвате Какво Направи Дъщерята На Путин Непосредствено След Развода! Видео!

Тихонова бе показана като заместник-директор на Института по математически проучвания на комплексните системи в Московския държавен университет и началник на изследователската компания „ Инопрактика “. В изявлението си тя по никакъв метод не разяснява развода си, или връзките с татко си. Интервюто, което даде обаче е една от редките й изяви пред камерите. Факт е, че Тихонова наподобява много изменена от последните й фотоси, когато се състезаваше като рокендрол акробатка в съревнование само че художествена гимнастика.

По всяка възможност появяването й пред пресата има за цел да спре спекулациите, че има някакви проблеми след развода. Дамата е същинска тайнственост даже в Русия, изключително откакто се разбра тайната на произхода й, написа Разкрития. Катерина рядко дава изявленията, а още по-рядко се появява пред камерите. Последната й поява е безспорна сензация, само че тя приказва единствено за новите планове в работата си.

Наследницата на съветския президент се омъжи през 2013 година на загадка гала. Тогава тя и брачният партньор й Кирил Шаламов изненадаха всички с новината за сватбата си. Тъстът подари на шурей си подарък за стотици милиони долари. Пет години по-късно фамилията се разведе и не се оповестява да имат наследници.

Неофициално, причина за развода е някогашната държанка на Шамалов – Жана Волков. Красавицата и предприемачът към днешна дата живеят в Лондон, по-далеч от дългата ръка на Путин. Шамалов отхвърля да разяснява персоналния си живот. Катерина Тихонова също не е обсъждала развода си, само че от последното й изявление се вижда, че не страда от него.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР