Ти си това, което ядеш, така Весела Бабинова озаглави публикацията

...
Ти си това, което ядеш, така Весела Бабинова озаглави публикацията
Коментари Харесай

Жена призова: Внимавайте какво си купувате и какво ядете, защото на мен леко взе да ми писва

" Ти си това, което ядеш ", по този начин Весела Бабинова озаглави обявата си, с която желае да даде публичност на неприятна преживелица и вероятно да защищити други хора, с цел да не пострадат и те, видя Plovdiv24.bg . Ето защо става въпрос

Приятели, желая единствено да кажа да внимавате какво си купувате и какво ядете. По-важното: от кое място си го взимате. Че институциите спят, е ясно. Че си отварят очите, единствено когато ще има ползичка, или някоя телевизия ги изненада с репортаж, до някаква степен също ми е ясно. Само че на мен леко взе да ми писва да се пробутват към този момент И ПЛОДОВЕ, И ЗЕЛЕНЧУЦИ, цялостни с ла*на.

Снимките по-долу са на сина на една от най-близките ми приятелки. Кракът му наподобява по този начин, както и този на татко му, апропо, тъй като ядоха любеница, в която по-късно се оказва, че очевидно има АЦЕТОН. Не е била на промоция в супермаркет, а е за цели 20 лева, тъй като била захарна и без семки. Мястото е пазарчето в " Младост " 1, което аз по носталгични аргументи доста почитам, само че откакто моите другари се връщат и споделят нещо от сорта на “Господине, динята Ви не е ок, има химикали в нея, посетихме доктор. ", отговорът е: “Никой различен не се е оплакал ".

Това, че кофата смърдеше на ацетон ужасяващо, че вътре в самата кофа, където бяха единствено корите от динята, беше 50°С, очевидно не тормози никого. Но знаете ли мен какво ме тормози и ме вбесява? Че тези хора, моите другари, са се свързали незабавно, както с продавача на въпросния деликатес, който им споделя, по този начин и с Българска Агенция по Безопасност на Храните, от която към този момент четвърти ден се вършат, че няма никакъв проблем и няма ни новина, ни кост.

На мен ми омръзна да слушам, че ядем колбас от свинско, което било овнешко, масло, само че не същинско, ами с не знам си какъв брой % вода, пиле, само че с килограми на кокошка…

ОК, към този момент множеството от нас се научихме от кое място да пазарим и какво да не ядем, НО МОЖЕ ЛИ КАТО ИМА ИНСТИТУЦИИ, КОИТО ОТГОВАРЯТ ЗА ТОВА И ТИ съдебна експертиза СВЪРЖЕШ С ТЯХ, ЗА ДА ИМ КАЖЕШ “ПИЧОВЕ, ПАЗЯ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) КОРИТЕ В ХЛАДИЛНИК, АКО ИСКАТЕ ДА ГИ ВЗЕМЕТЕ ДА ГИ ВИДИТЕ, ПРОБИ ДА ПРАВИТЕ ", ДА СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА?

П.П. Детето е на ДВЕ години и тъй като петната си стоят и не се махат, най-вероятно ще се наложат вливания и други неприятни лекарски намеси.

И цялото това го пиша, щото тези организации, нафрашкотени с администрация, единствено от Facebook се сепват. И то не всеки път.

Да няма след това: “Ма що мрънкаш, ми не направиш нещо? " Ето. Правим. А можеше да си направя тест, в случай че бях куче, каква порода щях да съм.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР