Тези язовири, за които Министерството на околната среда и водите

...
Тези язовири, за които Министерството на околната среда и водите
Коментари Харесай

Ревизоро първо се заема с проверки на язовирите като министър

Тези язовири, за които Министерството на околната среда и водите дава отговор ще ревизира оптимално бързо, уточни като първо свое деяние новият министър на околната среда и водите Емил Димитров-Ревизоро пред публицисти на излизане от пленарната зала.

До преди един час бях ръководител на комисия, която се занимаваше с граници, митници и контрабанда, цигари алкохол, горива. Трябва ми време да се срещна изцяло със обстановката към водната рецесия в Перник, сподели още той.

Като добър негов заместител в министерството Ревизоро дефинира националната представителка и някогашен министър на околната среда и водите Ивелина Василева да стане негов заместител в министерството. Проблемът е, че аз съм от дребния съдружен сътрудник, а тя да бъде зам. министър от огромния, може да й се стори обидно. Ако тя би могла да ми окаже помощ, ще се веселя. Изключително доста разгадавам на нейната помощ и всички други специалисти, сподели още Емил Димитров.

Той се закани да не сменя администрацията в новопоетото от него министерството, само че ще наложи повече отговорности на всички в чиновници. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР