Тези полезни енергийни напитки се приготвят лесно у дома. Нямат

...
Тези полезни енергийни напитки се приготвят лесно у дома. Нямат
Коментари Харесай

Полезни енергийни напитки, приготвени лесно у дома

Тези потребни енергийни питиета се подготвят елементарно вкъщи. Нямат нищо общо с кенчетата в супермаркетите, цялостни с подсладители и кофеин. Доверете им се, с цел да подобрите тонуса и настроението си!

При това се пият топли – идеално за студения сезон.

Чай с джинджифил

Отрежете парче корен от джинджифил с размер към 2.5 см и обелете кората. Нарежете го на тънки резенчета и ги сложете в чайник с вряща вода. Оставете да се запари за 5-10 минути. Добавете мед и изстискайте половин лимон.

Стимулиращ билков чай

Смесете 2 елементи розмарин с две елементи лимонена трева. Сложете билките във вряща вода за 5 минути. Махнете от котлона. Добавете мед и лимон по собствен усет.

Женшен за мощ и устойчивост по рецептата на Марта Стюарт


Ето какво предлага
известната американска бизнес дама и медийна персона: “Вместо да поглъщаш големи количества кофеин, с цел да си тонизирана през целия ден, си направи чай за запълване на запасите с сила. Комбинацията, която предлагам е женшен (помага на тялото да се освободи от стреса), репей (детоксикира черния дроб), женско биле ( за баланс на едокринната система, само че внимавай с тази билка, в случай че имаш високо кръвно налягане). ”

Рецептата е: 3 чаени лъжички изсушен женшен, 2 чаени лъжички изсушен корен от репей, 2 чаени лъжички изсушено женско биле, малко свеж джинджифил и една пръчка канела. Свари съставките в тенджера с един литър вода за към 20 минути на ниска температура. Прецеди в обичаната си чаша и добави мед.

Гореща напитка с какао

Изследователи от университета в Корнъл са разкрили, че рискът от сърдечен удар, диабет и рак се понижава с впечатляващите 10%, в случай че постоянно си пийваме какао . То съдържа повече антиоксиданти от чая и същото количество катехини като шоколада, само че с доста по-малко мазнини. Какво значи това? Можете да се наслаждавате на вкусната напитка с малко калории и мощен противостареещ резултат.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР