„Тези несретни дечица, наречени „Продължаваме Промяната”, които отнякъде се чучнаха

...
„Тези несретни дечица, наречени „Продължаваме Промяната”, които отнякъде се чучнаха
Коментари Харесай

Харалан Александров: Несретните дечица ПП припкат напред-назад и отчаяно си търсят осиновител

„ Тези несретни дечица, наречени „ Продължаваме Промяната”, които отнякъде се чучнаха тук, които бяха осиновени от Радев, следва да разберем след десетина дни като излезе новата вълна от проучвания, тъкмо какъв брой са изгубили от поддръжката. Според мен – забележителна част. Това ги слага в доста сложна обстановка. Тези дечица припкат напред-назад и обезверено си търсят осиновител”. Това съобщи пред Нова нюз общественият антрополог Харалан Александров.

Според Александров ръководещата коалиция у нас се е избавила от нови избори и ще „ продължава да се гърчи още дълго време”.

„ Там има хора, които първо се ненавиждат, второ са на напълно разнообразни отзиви по основни въпроси. Очевидно ги държи дружно това, че в случай че изпаднат, ще понесат тежки политически и стопански щети”, съобщи антропологът. Според него всички партии имат боязън от президента Румен Радев, а било ужасно той да ти е зложелател.

Перверзия. Така Александров назова това да се наричаш родолюбец, а да браниш паметника на Съветската войска.

„ Съвсем ясно е, че паметникът на Съветската войска е визуализация на смазващия успех на една непозната страна над България. Той е, на процедура, монумент на нашето оскърбление, изкривяване, окупация и страдание”, безапелационен е Александров. По думите му това е било забравено, а паметникът – трансфорат в сцена на изкуството. Според обществения антрополог това произведение би трябвало да бъде отстранено от мястото, на което се намира.

„ Трябва да отиде някъде, където могат да отидат феновете на насилието, на тоталитаризма”, счита той.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР