Тези жени са родени, за да направят света малко по-ярък! Разбира

...
Тези жени са родени, за да направят света малко по-ярък!
Разбира
Коментари Харесай

От тези 3 зодии се раждат най-великите жени!

Тези дами са родени, с цел да създадат света малко по-ярък!

Разбира се, всяка жена е велика в нещо. Но тези дами са получили доста.. Тези дами са любимци на шанса и в това време могат да имат доста сложни ориси. И по този начин, запознайте се с трите най-велики дами съгласно зодиите.

Водолей

Тя е родена, с цел да сбъдва фантазии, и свои, и непознати. Тя въодушевява хората към себе си да създадат невъзможното допустимо. Тя лети доста високо, с десетки хора върху крилете си. Трудно ли й е? Разбира се … Но тя е родена, с цел да сбъдва фантазиите на Вселената.

Лъв

Истинска кралица, цели нации са подготвени да я последват. Тя ен пристигнала, с цел да докара света до измененията, за които той  е подготвен. Раждането в фамилията на Лъвица значи, че вашето семейство е минало на ново кармично равнище.

Нейната поява в колектива демонстрира, че е пристигнало време за смяна към по-добро. Ето за какво Лъвиците са толкоз сложни в по този начин наречените блатни колективи и в семейство, което не се стреми към нищо: на такива места Лъвицата просто не извършва своята зодиакална задача.

Скорпион

Лечителка и вълшебница, всички знаем за несъкрушимата харизма на дамите Скорпион, само че има една линия, за която всички приказват с шепот. Това са дамите, които умеят да виждат напред. Ако желаете да знаете накъде би трябвало да продължите, попитайте дамата Скорпион …

Те освен виждат, само че и лекуват ранени души, от които има толкоз доста в актуалния свят. Как го вършат? Те виждат всичко такова, каквото в действителност е. Виждали са парадайса, виждали са пъкъла и в този момент те са тук и тяхната задача е да церят.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР