Тези храни не носят полза на тялото ви, натоварват храносмилателната

...
Тези храни не носят полза на тялото ви, натоварват храносмилателната
Коментари Харесай

Храните, които затрудняват мозъчната дейност

Тези храни не носят изгода на тялото ви, натоварват храносмилателната система и забавят неговата работа. Това води до усложнения в мозъчната активност, заплеснатост, главоболия и елементарно претоварване.

Пушени меса

Пушените и сушени меса постоянно са били подложени на химическа обработка и са мощно осолени. Съдържат възпалителни за тялото съставки, които в дълготраен проект се оказват канцерогенни.
Спомените се съхраняват във връзките сред мозъчните кафези
Всички устройства за предпазване наизуст - от вашия мозък до оперативната памет на вашия компютър, съхраняват информацията, като промен...
Прочети повече
Бялата захар, тестените артикули и всички пакетирани лакомства със наличие на палмови и растителни масла въздействат възпалително на организма. Ако сте прекалявали със захарта, знаете, че стартирате да чувствате тежест, зашеметяване, а в някои случаи може да ви пребледнява пред очите. Това е по този начин, тъй като те внезапно подвигат равнищата на кръвна захар, държат ги високи и внезапно падат, което провокира апетит за още.

Защо хората в Средиземноморието живеят младолики старини

Мазнини
Билки за по-добра работа на мозъка
Билките са естествени медикаменти. В природата съществуват стотици натурални билки, употребявани за лекуване на разнообразни болести. Дори к...
Прочети повече
Внимавайте с мазнините, които употребявате за пържене. Кокосовото масло не става канцерогенно при висока температура, само че други олиа могат да се окажат рискови. Набавяйте си мазнини от естествени и непреработени източници. Най-лесно можете да започнете като добавяте авокадо, зехтин и ядки към диетата си.

Алкохол

Алкохолът стопира опцията на тялото да обработва въглехидратите за избран интервал от време. Сам по себе си той съдържа празни калории и огромно количество захари. Замъглява преценката и въздейства на вестибуларния уред.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР