Тези фондации са от типа фондации, които ще направят 10

...
Тези фондации са от типа фондации, които ще направят 10
Коментари Харесай

Деян Николов, Възраждане: Фондации като „Америка за България“ и всички им подобни, да бъдат премахнати от българското образование

Тези фондации са от вида фондации, които ще създадат 10 дребни добрини, с цел да изградят имидж и ще създадат 2 големи несгоди, с цел да съсипят цяло потомство – това е методът и моделът, по който работя.

Едната сфера, която от Възраждане също считаме за извънредно значима е демографската злополука - това съобщи на конференция в Българска телеграфна агенция Деян Николов - секретар на Възраждане София.

„ Това се оказва огромният розов слон в стаята, за което никой не приказва към този момент в продължение на година, с изключение на Възраждане. Големите политически партии в България никой не слага този проблем на масата, а България в действителност изчезва. След 10-20 година тук може просто да е останала българска територия, не е ясно хора ще има ли.

Възраждане работи върху стратегия, цялостна тактика за решение на демографския проблем. Мерките са доста, които предвиждаме. Това, което ние би трябвало да създадем като страна и Възраждане ще се бори за това - е да го сложим като народен приоритет и да се вземат съответните ограничения.

Нито е належащо някакви извънземни старания, нито голямо финансиране. Въпрос на политическа воля и цели. Има няколко неща, които доста бързо могат да се създадат - едно от тях е да се помогне на всички двойки, които имат репродуктивни проблеми. От Държавния бюджет могат да бъдат отделени средства и даже за по-малко от мандат, всички тези двойки могат да получат своя нужен брой шансове, с цел да имат своето дете. Това са евентуално 150-200 хиляди деца в границите на една-две-три-четири години.

Имаме потребност от национална идея по връщане на българите от чужбина, имаме потребност от тактика, добави Николов. „ Към това да им създадем условия такива в България, че те да се върнат тук. Предвиждаме редица законодателни промени, които да предложим, тъй че България да стане привлекателна за всички тези българи, които са я напуснали. Процесът няма да стане от през днешния ден за на следващия ден, само че би трябвало да бъде една от националните ни цели. "

В дълготраен проект би трябвало да създадем по този начин, че виталният стандарт в България да се увеличи, имаме и редица ограничения за това, посочи Николов.

Другият главен приоритет е във връзка с образованието, добави Николов. „ В кратковременен проект наложително нормализация на просветителния развой в България. В момента това, което се случва е закононарушение против бъдещето на нашите деца. От година и половина в България не тече естествен учебен развой. Ние от Възраждане настояваме неотложно всички деца да се върнат в учебно заведение присъствено ".

В дълготраен проект предвиждаме на първо място фондации като „ Америка за България " и всички присъдружни и сходни, да бъдат отстранени от българското обучение, изрично съобщи Николов. „ Това са фондации, които възпитават едно потомство, което се пробват да го създадат без национално съзнание. Предвиждаме пренаписване на учебниците в патриотичен дух - такива, каквито бяха. Тези фондации са от вида фондации, които ще създадат 10 дребни добрини, с цел да изградят имидж и ще създадат 2 големи несгоди, с цел да съсипят цяло потомство - това е методът и моделът, по който работя. Нямат място в българското обучение и Възраждане ще се бори за тоталното им унищожаване и премахване от българската просветителна система ".

По отношение на образованието, Възраждане също е за унищожаване на делегираните бюджети, в умозаключение сподели Николов. „ Имаме потребност от просветителната ни система да излизат почтени български жители. "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР