"Тез червени домати, кой ги мама разклати" звучат до дупка

...
"Тез червени домати, кой ги мама разклати" звучат до дупка
Коментари Харесай

Наш тираджия продъни с чалга САЩ директно от кабината

"Тез червени домати, кой ги мама разклати " звучат до дупка на улица в Лас Вегас. Туристите са изумени, а осъществяването и реакцията им се излъчват онлайн от нашенски водач на ТИР със лично риалити шоу, отдадено на чалгата.

И въпреки някои да разясняват, че сходни изяви на смолянчанина Васил Атанасов "чупят тъпомера ", родопчанинът има приблизително по 100-200 хиляди гледания на своите директни включвания от разнообразни точки на Съединени американски щати към този момент години наред, написа Марица бг.

46-годишният Васил Атанасов има личен канал във YouTube, където разгласява разнообразни поздрави за българите по света, непроменяемо с чалга.

Той разяснява и обществени, политически, персонални и междуличностни тематики в своето риалити с включвания от кабината на камиона си, до момента в който вози следващи товари в поредна далечна точка на Щатите.



YouTube каналът му, озаглавен „ Чалга празненство интернешънъл “, е с 4000 правилни почитатели, а във Facebook непрекъснатите почитатели на риалитито му са 6400. Има и канал „ Далавера нюз " с още другари, а в персоналния му профил пък почитателите му са 5000 - колкото му позволява платформата на Зукърбърг.

Далаверата основава обстановки и снима всевъзможни осъществявания от улици, кръчми, магазини и публични места. А в тях можеш да чуеш и видиш невероятни съчетания, като това на чалга парче с осъществяване на рапър.

Също и поздрави с улични музиканти, с продавачи, водачи, строители, българи и чужденци, всички, които са попаднали на пътя на родопчанина по безкрайните му тираджийски трасета.

Васил приключва 8. клас в Смолян, по-късно учи във Ветеринарния колеж в Стара Загора. Майка му поддържа къща за посетители, известна като Къщата с три ели, в центъра на Смолян.

Като юноша Васил опитва диджейството в родния си град, по-късно отваря звукозаписно студио, където прави програмките за диджеите. "Обработка на аудиофайлове правех, тогава беше известна програмата sound forge, на която се работеше ", спомня си Васил.

Смолянчанинът последва татко си в Съединени американски щати. "Америка ми е една към този момент осъществена фантазия с помощта на татко ми, който беше избягал от комунистическата система преди 1989 година.

От него взех имигрантска виза, зелена карта и по-късно паспорт. През януари 2004 година пристигнах в Съединени американски щати и прекосих през няколко други неща, преди да стигна до камиона. От февруари 2011 година съм водач и това доста ми харесва ", споделя Васил.

Споделя, че до концепцията за риалити шоуто стигнал, търсейки връзка с външния свят, тъй като шофьорският живот е много уединен.

"Първоначално започнах да приветствам другари и хора, които са ми близки по някакъв метод. Същевременно един другар, който има гараж за слагане на гуми в Смолян, ми сподели: "Снимай на всички места, където вървиш, на хората ще им е забавно! ".

А мен хората ме познават в Смолян, не съм живял подмолно, по тази причина започнах да фотографирам и по този начин стана риалити шоуто. Снимахме с Dylan LO, скеч с присъединяване на познатия като Главния Илиев, взел участие съм в клип с известния артист от Велинград Алекс Румбин, с топ 3 цигуларя на България Ванушка също.

Снимал съм се в Силвър Фентъзи груп медия, със Силвър, с Тони Стораро, Меги Дерм и доста други ", реди Васил. Далаверата има фотоси с кой ли не от чалга сферата, само че и с една от огромните звезди на Смолян - плувеца Петър Стойчев.

Включването си от Лас Вегас обаче и той самият приема за най-оригиналната си концепция.

"Известно е на всеки, че Вегас, с изключение на международна столица на хазарта, е и международна столица на шоуто world capital OF ENTERTAINMENT. Така че е доста уместно място за сходни изяви. Обикновено имам някакви хрумвания в главата, които реализирам, само че главно скалъпвам в това, което фотографирам там. Така стана и във Вегас ", споделя Васил.

Последното му видео е снимана от него маса с типично made in BULGARIA артикули, които наредил върху български вестник, особено донесен с продуктите от България. На филмчето се виждат филийки с лютеница и българско овче сирене, олио, оцет, шарена сол, червен пипер за циганска баница.

С реализирането на такива излъчвания Васил запълва самотното си шофьорско съществуване. "Тук водачите не си вършат спонтанни трапези като по паркингите в Европа, ядем в бюфети, заплатите ни са доста по-различни от европейските и можем да си го позволим.

Шофьорският ми живот обаче, в случай че махнем шоуто, е едно безпределно следене на, както някой го разказват, графиката на логбука като линия на живота. Ставаш, къпане, миене на зъби, голяма чаша с кафе и - газ!

След обяд наложително си върша 45-минутна отмора, както споделят, за уравновесяване на кръвната захар. Ежедневието ми е бързане за издаване на товари и бързане за взимане на нови.

Всичко в този метод на живот, тъй като това е метод на живот, а не специалност, се случва в придвижване. По пътя се перем, къпем, ядем. Шоуто е това, което ме зарежда, усещам се добре, когато го върша. Чувствам смисъл и тръпка ", споделя смолянчанинът.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР