Tethe надмина на Германия по отношение на притежанията на държавни

...
Tethe надмина на Германия по отношение на притежанията на държавни
Коментари Харесай

Tether вече държи повече американски държавни облигации от Германия

Tethe надмина на Германия във връзка с притежанията на държавни облигации на Съединени американски щати, отбелязвайки забележителното си въздействието в бранша на цифровите активи и провокира полемики по отношение на нуждата от контролиране на постоянните монети.

През първото тримесечие Tether регистрира облага от $4.52 милиарда. До края на март компанията притежаваше $91 милиарда в американски държавни скъпи бумаги, дружно с $5.4 милиарда в Биткойн . Това слага Tether като 19-ия по мярка собственик на американски държавни скъпи бумаги, сред Южна Корея и Германия.

Пейзажът на световните финансови активи се трансформира. Китай понижи притежанията си от $869 милиарда на $767 милиарда през последната година. Япония, която е най-големият собственик с към $1.2 трилиона, също може да последва образеца на Китай заради отслабването на йената. Тези промени акцентират възходящото въздействие на Tether и други постоянни монети в световните финанси.

Бившият ръководител на Камарата на представителите на Пол Райън се застъпва за контролиране на щатските фондове, наблягайки нуждата от повишаване на търсенето на държавните отговорности и възходящата роля на щатския $ на цифровите пазари. С разширението на държавните притежания на постоянните монети, те биха могли в допълнение да укрепят щатския $.

Ролята на постоянните монети като Tether в световния финансов пейзаж става все по-изразена. Подкрепяйки своите токени със постоянни активи като американски облигации, постоянните монети печелят доверието на вложителите.

Стремежът на Пол Райън за контролиране акцентира нуждата от твърда рамка за ръководство на възходящото въздействие върху постоянните монети. Ефективното контролиране може да обезпечи бистрота и сигурност, отбрана на вложителите и поддържане на финансовата непоклатимост. Тъй като постоянните монети стават всички по-вкоренени в споделените финанси, надзорът е от решаващо значение за намаляване на рисковете и попречване на злоупотреби.

Това като Tether продължава да усилва държавните ви отговорности, което се чака да докара до укрепване на финансовите системи на Съединени американски щати и световния пазар на цифровите активи. Това развиване акцентира капацитета на постоянните монети в бъдещето на финансите, преодолявайки разпространяването сред цифровите и платежните финансови системи.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР