Тестовете започват тази седмица с играта Assassins Creed OdysseyЗа плавен

...
Тестовете започват тази седмица с играта Assassins Creed OdysseyЗа плавен
Коментари Харесай

Google вгражда стрийминг на видеоигри в Chrome

Тестовете стартират тази седмица с играта Assassins Creed Odyssey

За равномерен гейминг с резолюция Full HD при 60 fps е нужна интернет връзка със скорост 25 Mbps

Нова стрийминг услуга за видеоигри ще работи непосредствено в браузъра Chrome. Тази седмица Гугъл ще стартира проби на геймърската облага, която безспорно ще притегли огромен интерес, поради известността на браузъра и увлечението по игрите на от ден на ден консуматори.

Услугата се назовава Project Stream и в началото ще бъде налична за тестване единствено на територията на Съединени американски щати. За задачите на тестванията е определена играта Assassins Creed Odyssey, а сътрудник в плана на Гугъл е разработчикът на игри Ubisoft.

За равномерен гейминг с резолюция Full HD (1920×1080 пиксела) при 60 фрагмента в секунда (fps) потребителите би трябвало да имат интернет връзка със скорост 25 мегабита в секунда (Mbps), прецизира блогът на Гугъл.

Специалистите на Ubisoft ще оказват помощ в настройките на услугата, тъй че геймърските блокбъстъри да работят без закъснение. Това е изключително значимо при игрите, с оглед потребителското преживяване, и в по-малка степен въздейства при стрийминга на филми, където дребното забавяне не е от значително значение.

Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР