Tesla притежава биткойни за приблизително 2.5 млрд. долара, сочи финансовия

...
Tesla притежава биткойни за приблизително 2.5 млрд. долара, сочи финансовия
Коментари Харесай

Tesla притежава биткойни за 2.5 млрд. долара

Tesla има биткойни за почти 2.5 милиарда $, сочи финансовия доклад на компанията. Това значи, че единствено за няколко месеца, инвестицията на производителя на електрически коли е донесла сериозна рентабилност най-малко на хартия.

Инвестицията на Tesla в най-популярната критовалута доближава стойност от 2.48 милиарда $ към края на месец март тази година, предава CNBC. В началото на тази година, компанията разгласи, че е придобила биткойни за 1.5 милиарда $, като възнамерява да

Така Tesla регистрира облага от 101 млн. $ от продажба на биткойни през първото тримесечие, което спомогна за рекордните облаги на компанията за интервала. Компанията не регистрира цената на биткойните по пазарна стойност, което значи, че те се появяват в документите единствено като облага, стига да са продадени в подобаващия миг.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
Акциите на Tesla Inc. поевтиняха с към 5% на Уолстрийт сле...

Bitcoin се търгуваше против близо 59 000 $ в края на март, което е малко над актуалната цена на криптовалутата. През интервала цената на bitcoin стигна небеса от над 60 000 $, преди да поевтинее внезапно до равнище под 50 000 $. Акциите на Tesla поевтиняха с 1.6% в търговията преди формалния старт на пазарната сесия в сряда. Bitcoin, който е един от най-добре представящите се активи през последните години, поевтиня с над 15% през първите три месеца на годината.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР