Tesla планира разширяване на мрежата си от супербързи зарядни станции,

...
Tesla планира разширяване на мрежата си от супербързи зарядни станции,
Коментари Харесай

Tesla покрива цяла Европа със супербързи зарядни станции през 2019 година

Tesla възнамерява разширение на мрежата си от супербързи зарядни станции, тъй че да покрие " 100 % от Европа " през идната година.

Устройствата на компанията ще се простират " от Ирландия до Киев (Украйна), от Норвегия до Турция ", написа в Twitter шефът на компанията Илън Мъск в отговор на туит, че някои елементи на Ирландия мощно се нуждаят от супербързите зарядни станции.

Yes. Supercharger coverage will extend to 100% of Europe next year. From Ireland to Kiev, from Norway to Turkey. https://t.co/7FQZgLCTVJ
— Elon Musk (@elonmusk) December 26, 2018

Автомобилният производител стартира да приготвя своя Model 3 за европейските пазари още през ноември, представяйки го в разнообразни страни на континента. Компанията разгласи, че европейската версия на автомобила ще бъде оборудвана с комбинирани системи за зареждане (CCS), съвместими с портове за бързо зареждане, написа Engadget.

Tesla ще модернизира съществуващите си зарядни станции на Стария континент с CCS щепсели, преди да дойде Model 3. Новите зарядни съоръжения може да са снабдени с технологията през цялото време.

 Tesla удвоява своите зарядни станции
Tesla удвоява своите зарядни станции

По-голямата част от новите Supercharger ще се появят по най-оживените пътища

Тъй като технологията CCS е постоянно употребена от електрическите автомобили в Европа, мнозина се питат дали автомобилният производител счита да отвори мрежата си за транспортни средства на други компании.

Ръководителят на Tesla за световната инфраструктура за зареждане - Дрю Бенет съобщи, че компанията беседва с други автомобилни производители, само че към момента няма съответни проекти.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР