Тесла изтегля от автомобилния пазар около 2 млн. автомобила, за

...
Тесла изтегля от автомобилния пазар около 2 млн. автомобила, за
Коментари Харесай

„Тесла“ изтегля 2 млн. автомобила заради дефект в автопилота

" Тесла " изтегля от автомобилния пазар към 2 млн. автомобила, с цел да отстранят нередовност в системата, която би трябвало да се погрижи за това водачите да внимават, когато колата е в режим на автопилот. Властите проверяват казуса от повече от две години , осведоми Voice of America (VOA).

Съединени американски щати гласоподава във вторник с „ срещу “ против Резолюция на Организация на обединените нации, с която се призоваваше за неотложно преустановяване на огъня в линията Газа.

Общото заседание на Организация на обединените нации в последна сметка утвърди резолюцията, в която 153 страни гласоподаваха „ за “, 10 бяха „ срещу “ и 23 страни гласоподаваха „ въздържал се “. Съединени американски щати и Израел считат, че прекратяването на огъня в Газа е в изгода единствено и само на групировката „ Хамас “.

Американският президент Джо Байдън във вторник пък акцентира, че в случай че не се обезпечи нова военна помощ за Украйна, това само ще „ даде криле “ на Владимир Путин и други агресори на международната сцена. По-нататъшната помощ за Украйна е блокирана от Конгреса на Съединени американски щати против мигрантската политика и граничната сигурност.

„ Трябва да създадем по този начин, че Путин да продължава да губи в Украйна, а Украйна да завоюва ", съобщи американският държавен глава.

Американският делегат по въпросите за климата Джон Кери съобщи в сряда, че както Съединени американски щати, по този начин и Китай обмислят смяна на дълготрайните си климатични тактики. „ Фактът е, че този документ изпраща доста мощно обръщение към света “.

Междувременно Пентагонът даде поръчка, че ще отговори на всяка опасност против комерсиалното мореплаване в Червено море, откакто йеменските бунтовници хуси изстреляха ракета към танкер, плаващ под норвежки байрак. Инцидентът стана покрай крайбрежията на Йемен. Няма жертви при офанзивата, само че е имало пожар на борда, удостовери Пентагонът в сряда.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР