Терминал 3 на британското летище „Хийтроу“ беше евакуиран заради сигнал

...
Терминал 3 на британското летище „Хийтроу“ беше евакуиран заради сигнал
Коментари Харесай

Евакуираха летище и гара във Великобритания

Терминал 3 на английското летище „ Хийтроу “ беше евакуиран поради сигнал за зародил пожар, заяви „ Индипендънт “. Тревогата се оказа подправена.

Летищните управляващи оповестиха, че не е горящ пожар, макар че противопожарната тревога се е задействала. Хиляди пасажери бяха евакуирани от силите за сигурност.

Потребители в обществените мрежи разгласиха фотоси от терминал 3, където краткотрайно се е основал същински безпорядък. Пасажерите се оплакаха, че не са получили никаква информация от чиновниците на летището.



Полети са били анулирани. Работата на другите терминали на „ Хийтроу “ не е била наранена. Терминал 3 е един от най-натоварените на летището. Всеки ден там идват и изхвърчат приблизително по 50 000 души.

По същата причина беше евакуирана за малко и лондонската ЖП гара „ Юстън “. Заради задействали се противопожарни аларми пасажерите са били помолени да изоставен гарата.

По-късно е била обновена активността на една от натоварените гари в английската столица. Не е ясно за какво се е присъединила алармата. Властите водят следствие и за двата случая.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР