Теорията, че общности от канибали в дълбоките пещери отвличат хора

...
Теорията, че общности от канибали в дълбоките пещери отвличат хора
Коментари Харесай

Теорията, че общности от канибали в дълбоките пещери отвличат хора

Теорията, че общности от канибали в дълбоките пещери отвличат хора …Тази доктрина на конспирацията породи преди години, само че неотдавна стана доста известна в обществените медии.Това се случи, когато фотографията, която ще видите по-долу, бе оповестена, и която съпоставя изгубването на хора в Съединени американски щати с местоположението на подземни пещери.Предполага се, че всички тези изчезнали хора, чиито условия на изгубване са много странни, и които към момента не са открити живи или мъртви, инцидентно са паднали подземен или умишлено са решили да слязат в пещера, и не са могли да намерят пътя назад.Известно е, че в Съединени американски щати има доста дълги и неразучени пещери. Например, пещерата Мамот в Кентъки се счита за най-дългата в света. Нейните тунели се простират на 587 хиляди метра и доближават 115 метра в дълбочина.

 Горната част на изображението е мястото, където хората са изчезнали, а долната е подземните пещерни тунели
Горната част на изображението е мястото, където хората са изчезнали, а долната е подземните пещерни тунелиПотребителката на ТикТок – Дан, с прякор @danthedingbat21, създава доктрина за това за какво толкоз доста хора изчезват в пещерите. Според нейната версия, хората съзнателно са били заведени подземен от канибали.
Четете още: Мистериите на Тенерифе: НЛО, портали и паранормални явленияВ собствен клип тя изяснява:„ Ако погледнете къде хората изчезват в националните паркове, това непосредствено корелира с пещерната система в Съединени американски щати.Знам, че всички сте виждали видеоклипове, в които се приказва за това, че канибалите са в гората. Мисля, че има общности от тях и те отвличат хора, когато могат. ”Тя счита, че когато хората чуят „ звуци “ на Бигфут или Саскуоч, в действителност канибалите си разрешават да покажат, че са в близост.Дан продължава:„ Мисля, че звуците, които чуваме във видеоклиповете за Саскуоч, са техният метод да поддържат връзка между тях. Никога до момента не сме виждали Саскуоч, в никакъв случай не сме виждали Бигфут, само че са откривани облекла на изчезнали хора на 100 ярда от мястото, където в началото са били отвлечени. “Според Националната система за изчезнали и неидентифицирани лица всяка година в Съединени американски щати изчезват над 600 000 души. До 92 % от тези хора се намират живи или мъртви, само че останалите в никакъв случай не са открити.През 2011 година, Дейвид Паулидес, създател на North America Bigfoot Search, започва база данни за изгубванията в дивата природа при „ мистериозни условия “.От неговите проучвания е видно, че има най-малко 1600 души, които сега липсват, и които са изчезнали в дивата природа някъде в Съединени американски щати.Съществуват ли общности от канибали в дълбоките пещери, които отвличат хора …? Вероятно все в миналото мистерията ще бъде разгадана …Следвайте ни …
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР