Теодор Салпаров заяви, че най-вероятно ще прекрати кариерата си в

...
Теодор Салпаров заяви, че най-вероятно ще прекрати кариерата си в
Коментари Харесай

Това ли е краят? Легендарният Теди Салпаров обяви, че се оттегля от националния отбор

Теодор Салпаров съобщи, че най-вероятно ще приключи кариерата си в националния тим след срещата от осминафиналите на европейското състезание сред тимовете на Франция и България, приключила 3:0. Той въпреки всичко остави " малка врата " и съобщи, че може и да поиграе още малко.

" За страдание резултатът не е това, което чаках, само че пък страстта и тръпката от тези невероятни почитатели, реверанс пред тях, че не стопираха да ни поддържат, макар че във втория и третия гейм падахме с разлика - по 7-8 точки. Наистина не е прелестно да виждаш любимците си по този начин да падат в мач осминафинал, когато си пристигнал от цяла България, с цел да ги подкрепяш, за което им се оправдавам. Тръпката е друга, тъй като преди сложих завършек на кариерата си в националния тим след Олимпийската подготовка в Берлин, тогава пък победихме Франция, Сърбия и Холандия, единствено паднахме на полуфинал от Германия. Но в този момент страстта е друга, макар отрицателния резултат и загубата на осминафинал, пък и сбогуването беше неповторимо, тъй като хората в действителност ме приветстваха. Това за мен е едно почтено отдръпване, което всеки един състезател чака.

Пречупи ни загубата на първия гейм, тъй като водихме 19:17, след това имахме две положителни посрещания и не можахме да отиграем и оттова те ни пречупиха и обърнаха развоя на мача чисто психически в тяхна посока. Смятам, че там бе разковничето в този мач. Отборът на Франция справедливо продължава напред, само че аз скърбя, че не взехме първия гейм, може би щеше да бъде различен развоя на мача. Първо да преспим, да поутихнат страстите, след това ще мислим за Олимпийските квалификации. Ще забележим дали това е последният мач пред родна аудитория или въобще, ще имам диалог със старши треньора и ще решаваме. "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР