Тенис легендата Джон Макенроу ще окаже своята подкрепа за възстановянето

...
Тенис легендата Джон Макенроу ще окаже своята подкрепа за възстановянето
Коментари Харесай

Макенроу почти разплака Кирьос, подкрепи борбата на Австралия с щетите от пожарите

Тенис легендата Джон Макенроу ще окаже своята поддръжка за възстановянето на Австралия от вредите, нанесени от големите пожари в страната напоследък. Американецът разгласи, че ще вади от джоба си по 1000 $ за всеки извоюван от Ник Кирьос сет до края на Откритото състезание на Австралия. Ексцентричният Макенроу заяви за това си решение по време на изявление на корта, което направи с Кирьос след мача на австралиеца от първия кръг на Australian Open през днешния ден против италианеца Лоренцо Сонего. Кирьос завоюва с 6:2, 7:6 (3(, 7:6 (1).
" If he's watching this, that was for you little fella. " @NickKyrgios dedicates his first round win to countryman @alexdeminaur who is unfortunately missing #AO2020 due to an abdominal injury#AusOpen | x pic.twitter.com/MsiGdkanQ9
— #AusOpen (@AustralianOpen) January 21, 2020 “Искам да кажа, че оттук насетне ще подарявам по 1000 $ на фонда за възобновяване от пожарите за всеки сет, който спечелиш до края на турнира”, съобщи носителят на 7 трофеи от “Големия шлем”, обръщайки се към играча, който едвам сдържаше сълзите си.

Кирьос е измежду главните основатели на даряване на средства от страна на тенисистите за битката на Австралия с пожарите и последствията от това естествено злополучие. Макенроу похвали Кирьос за това положително дело и се обърна към тенисиста с думите: “Гордея се с теб”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР