Тенденциите за запознанства при необвързаните се променят, тъй като те

...
Тенденциите за запознанства при необвързаните се променят, тъй като те
Коментари Харесай

Тенденции за запознанства при необвързаните за 2024 г.

Тенденциите за запознанства при необвързаните се трансформират, защото те възнамеряват да дадат приоритет на личната си самокритика и да останат правилни на себе си, до момента в който навлизаме в 2024 година – преди да намерят „ единствения “. Влагането на повече време и старания в кариерата им и в другарствата им са други цели за необвързаните хора, които се срещат интензивно.

А за 24% е по-важно от всеки път да се уверят, че животът им на срещи дава отговор на тях и на техните цели – като личното им благоденствие е преди всичко . Близо три четвърти (74%) също по този начин възприемат по-егоистичен метод към срещите и заобикалят публичните упования за реализиране на избрани стадии, като да вземем за пример подписване на брак или основаване на деца. Повече от осем на всеки 10 (84%) не имат вяра, че има последна възраст, когато става въпрос за намиране на обич – като 36% просто желаят да се забавляват, без спомагателен напън, написа Mirror.

Експертът по запознанства Ева Галахър сподели: „ Нашите годишни трендове в запознанствата се ориентират към изменящите се настройки и държание на необвързаните – които са мощно повлияни от обществото и известната просвета. Виждаме позитивно придвижване при необвързаните, които признават личната си стойност, приоритизират личните си стремежи и потребности и в никакъв случай не одобряват по-малко, в сравнение с заслужават – в което твърдо имаме вяра.

„ Запознанствата би трябвало да са занимателни и без напрежение и се надяваме, че през идната година необвързаните ще продължат да се любуват на пътуванията, когато търсят обич и си слагат задачите за срещи. “

39% от интервюираните желаят да се срещнат повече хора с сходно мислене на тяхното – до момента в който 53% са настроени да имат дълготрайна връзка. А 59% са „ противопоставящи се на срещите “ – поддържат отворен разум, като се срещат отвън нормалния си „ вид “. Точно една трета признават, че минали връзки с хора, към които всекидневно се стремят, в никакъв случай не са им подействали – а 36% интензивно се пробват напълно да се отдалечат от концепцията. Повече от три четвърти (77%) признават, че „ проверяват запознанства “, като преди този момент са си създали " домашното " за евентуално съвпадане посредством обществените медии – или за себе си, или за другар – преди да се срещнат персонално. Причините за това включват предпочитание да ревизират дали са тези, за които се показват (48%), до момента в който 33% желаят да имат по-добра визия за индивида, преди да отидат на среща.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР