Темата предизвика няколкочасови дебати в пленарната зала Депутатите създадоха временна

...
Темата предизвика няколкочасови дебати в пленарната зала Депутатите създадоха временна
Коментари Харесай

Комисия „Джемкорп“ ще търси далавера на кабинета „Петков“ и в новия парламент

Темата провокира няколкочасови диспути в пленарната зала

Депутатите сътвориха краткотрайна комисия „ Джемкорп “ и в новия парламент. Тя бе управлявана от Десислава Трифонова от ГЕРБ-СДС , която е изключително дейна по тематиката.

Пълното име на новия орган е „ “.

Предложението за сформиране на комисията пристигна от депутати от ГЕРБ-СДС. То провокира няколкочасови диспути в пленарната зала през днешния ден, въпреки че в последна сметка бе подкрепено единомислещо.

От „ Продължаваме промяната “ (ПП) приканиха ГЕРБ-СДС да се откажат от въпросната комисия. Според Настимир Ананиев тя щяла да е „ персонална вендета “ против Кирил Петков.

От Политическа партия още веднъж настояха, че меморандумът с „ Джемкорп “ е преустановен.

От ГЕРБ-СДС пък отново отвърнаха, че, с цел да е преустановен, трябвало да има автограф и от страна на компанията, какъвто липсвал.

Десислава Трифонова изкоментира, че в предния парламент краткотрайната комисия по проблема била бойкотирана от представителите на държавното управление в лицето на Кирил Петков и Асен Василев. Тогава те не се явиха на съвещанията за пояснение макар поканите от страна на депутатите.

„ Този път няма да се измъкнат “, закани се Десислава Трифонова. Тя прикани Политическа партия да си признаят сами „ за цялата спекулация “.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР